Jeg heter Stig-Ole Gundersen og er gründeren bak styrearkivet. Jeg har en bachelor i økonomi fra Handelshøyskolen BI, og har de siste fire årene jobbet som IT-konsulent i Forsvarets Personellservice. Med en over gjennomsnittet stor interesse for IT, og da spesielt innenfor områdene utvikling, innovasjon og sikkerhet, er jeg glad for å endelig kunne presentere et helt nytt og unikt system for sikker deling og arkivering av styredokumenter. Tanken bak styrearkivet er å effektivisere håndteringen og utsendingen av styredokumenter, samt tilby en digital plattform som skaper oversikt og samler alt på ett sted.

På denne bloggen vil jeg informere om de nyeste oppdateringene på styrearkivet, samt relevante nyheter innen teknologien som jeg tror kan være nyttig for deg som jobber i næringslivet.

Med meg på laget har jeg markeds- og kommunikasjonsansvarlig, Marie Sperlin. Hun er utdannet innen PR og Kommunikasjonsledelse fra handelshøyskolen BI, og jobber i dag som markedskoordinator og innholdsfyller i et advokatfirma i Oslo. Hun har ansvar for tekstutforming på hjemmesiden og er med på utarbeidelsen av styrearkivets markedsstrategi.

Vi oppfordrer dere til å kommentere, stille spørsmål og skape dialog. Det er slik vi blir bedre, og ikke minst en måte for oss å vite hvilke temaer dere ønsker å lese om.

leo