En introduksjon til styrearkivet

Brukersiden av styrearkivet

Brukersiden er bygget opp slik at den skal være både enkel og intuitiv. Som bruker har en tilgang til alt som er delt av dokumenter og annen informasjon i arkivet. Selve fremgangsmåten ved innloggingen ligner oppsettet på en sosial plattform. Styremedlemmene får tildelt en egen bruker som de logger seg inn med, og derfra kan de selv sette opp og redigere kontaktinformasjonen.

Dokumentene legger seg i kronologisk rekkefølge, slik at de nyeste dokumentene dukker opp øverst på forsiden. I panelet på venstre side er det en oversikt over de ulike kategoriene, her kan brukeren enkelt navigere i arkivet og raskt finne tilbake til dokumentet han eller hun leter etter.

For at styrearkivet skal kunne sørge for sikker nedlasting av dokumenter, går systemet i løpet av noen millisekunder gjennom en rekke sikkerhetsrutiner før det gir deg tilgang til filene. På denne måten trenger du ikke bekymre deg for at dokumentene kommer på avveie. 

Om ønskelig skreddersyr vi moduler og tilleggsprogrammer etter deres behov.

Innloggingsside
Brukerpanelet
Arkiv iPad liggende
Arkiv iPad stående

Styrearkivet er et intuitivt og effektivt verktøy som lar deg arkivere og dele styredokumentene digitalt. Dette er en helt ny og unik måte å skape oversikt på, og holde orden i et hav av dokumenter. Du kan enkelt sende ut møteinnkallelser, og ikke minst sørger styrearkivet for at dokumentene lagres på en sikker måte.

Andre sider